Saili le fiafia o tolauapiga taavale

E faigofie ma taugofie foi ona fai.O se ulugalii, o se aiga, o se vaega o uo e tuʻuina meaʻai ma mea mo le aso, poʻo le faaiuga o le vaiaso i totonu o se taʻavale ona tietie atu lea i le boondocks poʻo le matafaga.
Alexander Gonzales, 49, na amataina se itulau Facebook e taʻua o Car Camping PH ia Tesema 2020 ma e oo atu ia Fepuari 2021 na faʻapotopotoina le 7,500 tagata o loʻo auai uma i lena ituaiga o gaioiga i fafo.
E faasoa atu e tagata o le au paia aafiaga o tolauapiga, nofoaga o tolauapiga, totogifuapauina, mea lelei, ma tulaga o auala e alu ai iina.
Na taʻua e Gonzales o le itulau na faʻaosofia e ala i le faʻateleina o tagata mulimuli i gaoioiga i fafo, ma ua faʻamalosia ai foi le toʻatele o tagata na nonofo i le fale ona o le faʻamaʻi ma le lokaina e o i fafo mo se taʻavale umi ma fiafia i le ea.
E tele naua tolauapiga i le atunuʻu, aemaise lava i Luzon, ma o nofoaga e sili ona asiasi i ai o loʻo i itumalo o Rizal, Cavite, Batangas ma Laguna.
Tolauapiga e totogi totogi mo tagata taʻitoʻatasi, taʻavale, faleie, ma e oʻo lava mo se fagafao.

Ua toe fo'i mai aso lelei tuai o le fiafia faigofie!E sau ma se igoa -tolauapiga taavale.

Fale-faleie

 

E le o se mea fou i le toatele o tagata na ola a'e i le itumalo pe sa avea ma se tama po o se teine ​​sikauti i le aoga lea e tolauapi ai le gaoioiga masani.

E faigofie ma taugofie foi ona fai.O se ulugalii, o se aiga, o se vaega o uo e tuʻu meaʻai ma mea mo le aso poʻo le faaiuga o le vaiaso i totonu o se taʻavale ona tietie atu lea i le boondocks poʻo le matafaga.

O iina na latou faatutū ai le tolauapi i se nofoaga mafolafola e faasaga i se vaaiga mataʻina o le natura, laʻu ese nofoa, laulau, meaʻai, mea kuka, ma tutu se afi.Latou te kuka mea na latou aumaia, tatala pia malulu, nofo i luga o nofoa gaugau, ma manava i le ea fou.E fai foi a latou talanoaga.

O le fiafiaga faigofie lena na toso ese ai aiga mai o latou fale lelei e tietie atu i fafo o le taulaga ma momoe i totonu o faleie - e aunoa ma Netflix, ea malulu poʻo le mafiafia.

O se tasi o i latou o Alexander Gonzales, 49, o le na amataina se itulau Facebook e taʻua o Car Camping PH ia Tesema 2020 ma e oo atu ia Fepuari 2021 na faʻapotopotoina le 7,500 tagata o loʻo auai i lena ituaiga o gaioiga i fafo.(O aʻu o se sui.)


Taimi meli: Mati-19-2021