E fa'afefea ona e maua ma aoina vai i le vao?

E pei o aFa'atau Fale Lau'ele'ele Malu, faasoa atu ia te oe.

E le mavavaeeseina le ola ma le vai.O tagata masani e mafai ona ola mo le tolu vaiaso e aunoa ma ni meaai, ae a leai se vai, e le mafai ona ola mo aso e tolu, o lea e tatau ona ave le vai:

1. O le filifiliga muamua mo le sailia o punavai i nofoaga maugā o le pito i lalo o le vanu.I vaega maugā, e tatau ona e su'e vai i luga o ma'a.E masani ona eli vaipuna i nofoaga matutu oneone oneone.

2. I luga o le gataifale, e tatau ona eli lua i luga aʻe o le vai maualuga.E foliga mai o se vaega e 5 cm le mafiafia o le vai palapala e opeopea i luga o le suasami mafiafia.

3. Pe a inuina le vai mai le nofoaga le tumau i le nofoaga malolo, e tatau ona faʻamaʻi, faʻanofo ona faʻapupuna lea mo le inu.

4. Aoina vai timu: Eli se pu i le eleele, fofola se vaega o palasitika, ma siosiomia i le omea e aoina lelei ai le vai timu.

5. Vai fa'afefete: Tu'u se taga palasitika i luga o se vaega o la'au mafiafia laula'au, ma o le fa'afefeteina laula'au o le a maua ai le vai fa'afefete.

6. Mulimuli i le ala o manu, manulele, iniseti, poʻo tagata e suʻe vaipuna.

7. Fa'ainu vai mai la'au: E masani ona teuina le vai i totonu o la'au gaogao e pei o bamboo, o vine e masani ona i ai sua inu, ma o fua ma la'au o pama ma la'au cactus e mauoa i vai.

8. Fa'amama i le ao: I nofoaga toafa matutu, o auala nei e mafai ona fa'aoga lelei ai le aoina o vai: eli se lua e tusa ma le 90 cm le lautele ma le 45 cm le loloto i luga o se eleele susu, ma tu'u se mailei vai i le ogatotonu o le pito i lalo o le eleele. le lua.O se ata palasitika e tosoina i totonu o se arc o loʻo tautau i luga.O le malosi mama e siitia ai le vevela o le eleele susu ma le ea i totonu o le lua, ma faʻafefe e maua ai le ausa vai.E fa'afeso'ota'i e le ausa vai le ata palasitika ma fa'aputu i ni matāua vai, ma fa'ase'e ifo i lalo i totonu o le koneteina.

faleie pito i luga

O le pikiniki o se tasi o fiafiaga o le olaga i fafo.I le natura, e galulue faatasi tagata uma, kuka faatasi se taumafataga lelei, ma fiafia faatasi, e tusa lava pe o se taumafataga mama, e pei o se taumafataga auro.

1. Le filifiliga o laulau laulau: E sili atu le suʻeina o foliga tutusa ma le tele e mafai ona vavalalata faʻatasi, lea e mafai ona faʻasaoina avanoa.E sili atu le aoga o ipu laulau pei o ipu ipu nai lo ipu ipu.E sili le iai o se au mo se ulo pikiniki.

2. Mushroom bamboo araisa: Filifili se fasi ofe mafiafia, tipi le tasi itu vaega, ona faʻatumu lea i vai, araisa, shiitake mushrooms, lau fualaau faisua, bacon, o le fua o le vai i le araisa e 2 i le 1, faʻaaoga pepa alumini ma fa'amaufa'ailoga ma tao i lalo o le afi mo le 30 minute.

3. Fua i le palapala: Mo aano o manufasi, iʻa, ma taʻaloga, o lenei metotia e masani ona faʻaaogaina e kuka ai meaʻai uiga ese e le mafai ona tofo i faleʻaiga.O le auala faʻapitoa o le afifiina o meaʻai i faʻamaʻi eseese ma lau fualaau faisua, lau lotus poʻo le alumini pepa, ona faʻapipiʻi ai lea o se vaega o le palapala palapala i fafo, ma tao i le pefu vevela ma sina afi, ina ia tofo le meaʻai tao. lelei tele Tasty.

O loʻo iai foʻi le matou kamupaniFale'ie Fa'ato'aga i luga o le faʻatau, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou.


Taimi meli: Iul-23-2021