Auala e Fausia ai se Fale'ie Tolauapiga i fafo

1. Fausia o le fa'afale
Pe o e fau fale i fafo na o oe pe fa'atasi fo'i ma se vaega o tagata, ia manatua e tu'u i lalo pine o le eleele ma maea matagi a'o le'i fa'ae'e le lagi.O lenei masani e mafai ona alu mamao i matagi malolosi.
O le laasaga muamua, taumafai e suʻe se nofoaga mafolafola ma tatala, tatala le tino autu o le faʻalava;
O le laasaga lona lua, fetuutuunai le maea o le matagi i le 1/3 o le maea matagi, seti fao eleele i le 45-tikeri tulimanu i le eleele, nonoa le ulu fao i le itu faafeagai i le lagi pupuni, ma faaleleia le maea matagi. i le maea;
O le laasaga lona tolu o le lagolagoina lea o le pou faʻalava, ia manatua e aua le faʻapipiʻi atoatoa i le eleele, ma o le pito i lalo o le pou e tatau ona tuʻu teisi i totonu o le fala;
O le laasaga lona fa o le faʻamalosi lea o le maea o le matagi, fetuutuunai le faʻaogaina o le pou faʻalava, ma mulimuli ane tuʻu le pito i luga o le fala ma aua le paʻu.
I le taimi nei, ua maeʻa ona fausia le faʻalava.

Fale'ie fa'alava

2. Mea fa'aoga fa'alava
O mea fa'aoga o le fa'alava e masani ona aofia ai ituaiga e tolu o pou fao, fao eleele ma maea matagi.Ae matou te tuʻuina atu foʻi se faʻaopoopogafaleie fa'alavaato faafafa.
1. Pou fa'alava
I le tolauapi lautele i fafo, e fiafia tagata uma e lagolago saʻo le lagi nai lo le faʻapipiʻi i luga o se laau, o lea e avea ai le Tianzhu ma faʻataʻitaʻiga.E masani lava, pe a faʻatau se faʻailoga, e lua pou faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina, ae afai e te manaʻomia le DIY, poʻo le uluaʻi pou faʻapipiʻi ua gau, e tatau ona e toe faʻatau.
O le fautuaga mo le faʻatauina o pou faʻapipiʻi o le taumafai lea e filifili pou e maualuga le maaa ma le mamafa.Afai e te fiafia i le DIY, e mafai ona e filifilia pou faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻi saoloto.E le gata i lea, e tatau foi ona e gauai atu i le umi o le pou faʻalava.O le umi o le pou e aʻafia ai le maualuga o le fala.

Fale'ie fa'afale4
2. Fao fao
O fa'a'ele'ele o se vaega taua o le fausiaina o se fa'alava.E manaʻomia tele pe itiiti ni pine o le eleele seʻi vagana ua nonoa atoa le fala i le laau a o tolauapi.E tele foi ituaiga o fao eleele, e pei o le alumini alumini, titanium alloy, uamea, carbon fiber, ma isi, ma o foliga e eseese foi, ae e tatau ona faamanatu atu o nisi fao eleele o le a tufatufa atu pe a faʻatau awnings.Afai o oe o se uo e masani ona alu e tolauapi, ia saunia le tele o fao eleele e mafai ai, aua e ono pi'o fao.

Fale'ie fa'alava2
3. maea matagi
A tolauapi i fafo, e masani lava ona fausia le faapaologa i luga o le eleele.O le maea o le matagi e le gata e mafai ona taofia ai le fao mai le fao atoa i le eleele, ae o loʻo taʻalo ai foʻi se matafaioi faʻamalosi.Afai e faʻapipiʻi le pupuni o le lagi i luga o le eleele ma fao eleele, o le maea o le matagi e fesoʻotaʻi ai le pupuni o le lagi ma fao o le eleele e faʻatino le sao o le savili ma le paʻu.
A aunoa ma le maea o le matagi, o le a avea le pupuni ma mea autu e ave ai le malosi pe a malosi le matagi, ma o le foliga mai o le maea o le matagi o le a faʻafefe ai le paʻu i se tulaga patino i le tulaga o matagi malosi, ae faʻaitiitia ai le mamafa o le matagi. le faapaologa.fa'apaolo.O le mea e lelei ai, e faigata mo le toʻatele o tagata ona feagai ma le leaga o le tau pe a faʻaogaina le fao, o le a lava le umi e faʻaogaina ai fao o le eleele ma toso le maea matagi, e matua mautu le fao.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd.o se tasi o taʻutaʻua oloa gaosi oloa i fafo ma le 20 tausaga le poto masani i le fanua, faʻapitoa i le mamanuina, gaosiga ma le faʻatau atu o oloa e ufiufifale'ie taavale toso ,faleie pito i luga,faleie tolauapi,fale'ie ta'ele, ato fa'afafa, ato moe, fala ma fagafa'a.

Fale'ie fa'alava


Taimi meli: Iul-04-2022