Fa'afefea ona Filifili se Tolauapiga e Fa'amoe ai oe ma le Vaaiga Lelei?

E pei o a Fa'atau faleie i luga ole taualuga,faasoa atu ia te oe.Faatasi ai ma lona lautele lautele ma vaaiga matagofie, ua lauiloa Xinjiang o le "parataiso o taaloga i fafo".

Vaai faalemafaufau i le sailia o se nofoaga malulu ma mama i le vevela vevela vevela.Nonoa le faleie, tatala le ato moe, ma i lalo o fetu, o se mea manaia.

Ia Aukuso 2011, na faia ai ma le manuia le Konafesi Faavaomalo a Saina (Xinjiang Station) i le Urumqi Tianshan Grand Canyon.Mulimuli ane, sa faia ai konafesi o tolauapiga i le Eria o Matafaga o Bayinbuluk, o le Eria o Matafaga o Kurdening, o le Vaitafe o Sailimu Lake, le Taulaga o Chonghuer, ma le Keketuohai National Geopark.O fa'alavelave tolauapi ta'itasi o le a tosina mai ai tagata fiafia i fafo mai le atunu'u atoa.E faʻapotopoto tagata, faʻatasi i totonu o le teritori tele o Xinjiang, ma iloa le matagofie tulaga ese i sisifo i le loloto, lea e faʻateleina ai foi le taʻutaʻua ma le lauiloa o tolauapiga i Xinjiang.

fale'ie pito i luga o atigi malo (8)atigi vaivai foo pito i luga faleie

 

Faleie i luga ole taualuga o taavale

Ina ua mavae tausaga o taumafaiga le faavaivai, o konafesi tolauapiga i Xinjiang e matagofie ma faafouina.Nai lo le faʻalauiloaina o se faʻamalositino a le atunuʻu e ala i tolauapiga, e sili atu le fai atu o tagata faʻatulagaina e taʻitaʻia tagata tafafao maimoa e faʻamalositino i lalelei eseese ma iloa le matagofie o Xinjiang i le loloto.

Tolauapiga

E masani ona filifilia i nofoaga matagofie e mamao ese mai le taulaga, e pei o Sailimu Lake, Cocoto Sea, Robb Village, Kurdening, Bayanbulak Prairie.I le vaaiga matagofie e mamao ese mai le vevesi ma le vevesi, o le lagi e lanumoana, o ao paʻepaʻe, o le mutia lanumeamata o loʻo tauaveina le sau, ma e oʻo lava i le lalolagi e manogi.

O le 2019 China Sports Tourism Camping Conference na faia i le Jiminai Grassland Stone City na tosina mai ai le tele o tagata fiafia i fafo.E mafai ona e filifiliFaleie i luga ole taualuga o taavalee faamaea ai le tolauapiga.

tolauapiga

E mafai ona fa'amalieina uma lou fiafiaga fa'alogo, e tepa a'e i le lagi fetū pupula

O lo'o punou ifo i lalo ma sogisogi i fugala'au manogi ma la'au, i mauga, vaitafe, vaituloto, i Gobi, i le toafa, i vao, e momoe i le laufanua matagofie.

Tagata e itiiti upu

Ua oo mai le fautuaga a le lotofuatiaifo

Dushanzi Tolauapiga Ta'avale a le tagata lava ia

O loʻo i le itu i matu o Mauga o Tianshan, o le tolauapiga a le tagata lava ia i le Itumalo o Dushanzi o Karamay City o loʻo i tafatafa o le National Highway 217.

Tianshan Grand Canyon Scenic RV Campground

O loʻo i totonu o le Tianshan Grand Canyon, o se atunuʻu 5A-level vaaiga mataʻina, toetoe lava 50 kilomita le mamao mai le taulaga o Urumqi.O le togavao sili ona atoatoa ma sili ona teuteu matagofie o le kiona spruce i le pito i matu o Mauga o Tianshan, faʻapea foʻi ma se paka vao a le atunuʻu ma nofoaga taʻaloga ma tafaoga a le atunuʻu.Tolauapiga iinei, e le gata e mafai ona fiafia i le matagofie, ae e mafai foi ona faia le tele o gaoioiga paganoa ma faamalositino.

Kumtag Tolauapiga Toafa

O le Kumtag Desert o loʻo taoto filemu i le Turpan Basin ma o se toafa seasea e fesoʻotaʻi ma le taulaga i le lalolagi.O le tu i le toafa e le gata ina lagona le lautele o le sami oneone, ae le mafai foi ona vaʻaia le manuia o le taulaga oasis.O loʻo i ai se nofoaga faʻapitoa mo tagata tafafao maimoa e tolauapi i le Kumtag Desert, ma o loʻo i ai faleie mo lisi pe mafai foi ona e aumaia oe lava.


Taimi meli: Me-12-2021