O le tala faasolopito o faleie i luga o le fale

O leFale'ie Taualugae iai fo'i le fa'aupuga o le "fale" i luga o le taualuga, o lo'o i ai se tala'aga o le lima po'o le ono sefulu tausaga i totonu o alamanuia lata ane ua atiina ae ma le fale gaosi oloa.Faatasi ai ma le faateleina o le umiaina o taavale i Saina, ua faasolosolo malie le mafanafana o tagata tafafao maimoa, ma leFale'ie Taualugao se tasi o meafaigaluega e filifili mo le ta'amiloga ta'avale a le tagata lava ia i fafo.

Faatasi ai ma le atiina ae oFale'ie Taualugai tausaga talu ai nei, o le tele ma le tele o oloa fou ua faʻaalia i le vaʻaiga a tagata uma, mai le faʻaogaina o foliga i le faʻaitiitia o le mamafa ua faʻaleleia atili.Ole mea lea e fa'ateleina ai lefaigofie o femalagaaiga.

O oloa faleie taualuga na atiina ae tutoatasi e Saina ua talia foi ma taliaina i fafo.

O leFaleie i luga ole taualuga o taavalee faigofie ona faʻapipiʻi, faʻafetaui i le tele o faʻataʻitaʻiga, ma faʻapipiʻi taavale i fafo, SUVs, jeep ma loli.O le faleie taualuga e lauiloa o le fale i luga o le taualuga o le taavale, ma e iloa moni ai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se fale ma le saogalemu.

Fale'ie Taualuga, o le upu lea e ta'uaafaleie i luga o le fale.E tele a matou oloa, e aofia aifaleie i luga o le falefa'atasi ai ma le fa'ama'i, fale'ie fa'ato'aga maa, fale'ie pito i luga ma fa'amalama.ma o matou faleie i luga o le fale e lauiloa i tagata i le tele o atunuu.A tolauapi, matoufaleie tumutumue faigofie ona faʻapipiʻi e a tatou mea lamolemole, ma o le fata malo e mafai ona saogalemu le malaga, ma a tatoufaleie i luga o le faleole susu, lea e mafai ona mautinoa e mafai ona tatou aloese mai le faalavelaveina o le timu ma le kiona, pe a tatou A faʻapipiʻi faleie i luga o le fale i luga o taavale, oa tatou mea o oloa o le a le mafua ai le maosi ma isi aʻafiaga i luga o le tino o le taavale, ma o loʻo i ai a tatou faleie pito i luga. foam pads i totonu e mautinoa ai le mafanafana o le atoagamalaga tolauapi, le tele otaualugafaleie ua mamanuina mai ituaiga eseese o taavale.E tele meafaitino o le fala, e pei otapoleni, cotton, polyester, iema isi, e mafai ona poloka le malamalama ma le matagi mai fafo.Pe a feagai ma le leaga o le tau, o lona lava mamafa, faʻapipiʻi malosi, ma mea PVC e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina.i se faaopoopoga, o loʻo i ai foi a matou seti faleie faʻapipiʻi i luga o le eleele, lea e umi ma faʻafefe le tau,

O a matou maketi autu o loʻo i totonu o atunuʻu uma ma itulagi, o le atigi alumini inisi talafeagai matou te faʻatutuina e sili atu le mautu o le faleie, ma aumaia se avanoa lelei e le gata i tagata matutua ae o tamaiti.

O lauLaupepa Malosi gaugau Fale'ie Taualuga Ta'avale masalo o le a fa'amalosia i luga o le taualuga o lau ta'avale, ae o le itu o le fale'ie o lo'o pipi'i fa'ata'amilo i le itu ma fa'alautele fa'alava ma tu'usa'o.

 

O se faleie saite e tutusa ma lou fale ie, ae e faalautele atu i se tulaga tutusa ma le tulaga o le fola, e ui lava e aofia ai foi ufimata itu e puipui ai oe mai le namu ma le la.

Hard Shell Car Roof Tent e mafai ai e se tasi ona tolauapi i lotoa e ono faigata ai le fa'atuina o se fale'ie.Na'o le tu'u pea o lau ta'avale i se tulimanu talafeagai e fa'asaga i le fola ma na'o mea uma.

Itu o le Ta'avale: Atonu e le o se "ese'ese" fale'ie, Ae o lenei ituaiga faleie e le gata i lea.O ia nofoa e aofia ai ufimata itu mo iniseti poʻo ni mea e ofoina atu le tele o le nofo toʻatasi.

E matua faigofie lava ona fa'apipi'i i fafo o lau ta'avale fa'amau.E ta'avale i fafo ma liusuavai i luga o la'au e lua.Faigofie ma vave.

A e matamata i fetu i tolauapiga, A e faimalaga i vaitau uma, pe a e manaʻo e ave le aiga atoa i le tolauapiga, o lo matou faleie o lau paaga sili ona faigofie, fetaui ma talafeagai, e mafai ona faʻapipiʻi lo matou faleie i luga o le fata taualuga, lo matou faleie. O le ie ma le pusa e mafai ona tatalia matagi malulu, susulu o le la, timuga aisa malulu.O lo matou faleie e aofia ai meafaigaluega faʻapipiʻi ma meaalofa, ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina i minute, e tele a matou iloiloga lelei ma lisi faʻatau mai le lalolagi atoa, fausia se igoa maualuga e ala i tagata faʻatau e ala i le lelei ma le tautua,

ABS atigi malo T32-ABS atigi malo alumini malō atigi fale'ie pito i luga


Taimi meli: Apr-30-2021