O le a le mea e sili ona e popole ai pe a fa'aogaina se fale'ie i luga o le fale?

4 vaitau taualuga faleieose ituaiga fale'ie fou ua alia'e mai i le atina'eina o pisinisi i fafo.O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le taualuga o le taʻavale.I le avea ai o se faleie taʻavale, e mafai ona e tietie ai, o loʻo i ai nofoaga tolauapi.E ave'esea ai le fa'alavelave o le si'osi'omaga ma le tele o fa'alavelave.E pei o amea e tatau ona i ai mo su'esu'ega fanua ma ta'amiloga fa'ata'avale a le tagata lava ia, ae o se mea fou, e toatele tagata e tele atugaluga ma manatu e uiga i ai.I le fesuiaiga o uo, sa ou aoteleina ma faasoa atu ia te oe.
1. E popole i le maualuga o sala a leoleo e paka ai taavale
O se fa'afitauli lea.O faleie taualuga e fausia e masani lava e sili atu i le mita le maualuga.O lea maualuga e mautinoa lava e le talafeagai mo le avetaavale i luga o le auala.O lea e fautuaina ai e tatala ese ma teu i totonu o le ogalaau pe a le faʻaaogaina.E le faigata ona fa'atuina ni nai faleie ta'uta'ua i luga o le fale.
2. O le popole ina nei le mafai e le taualuga ona tatalia le pa'u
E fa'alagolago tele i le fa'ata'ita'iga.E masani lava o SUV ma SUV e faigata ona pito i luga.O le taualuga e mafai ona ave pe a ma le 300 kg.O le mamafa o le tagata masani ma le mamafa o le fale'ie o le a le sili atu i lena mamafa.Ia mautinoa e faʻamaonia pe a faʻatau.Ia iloa le gafatia o lou taualuga, faʻapea foʻi ma le mamafa o lou faleie ma oe lava, a leai o le a faʻalavelave pe a paʻu le taualuga.

10.14

3. O le popole i le moe le faamaoni po o le pa'u o le savali
E fa'alagolago tele i le mamanu o le faleie taualuga.Pe i ai ni puipui i le itu e mafai ona taofia ai le paʻu i lalo pe a moe, o se faʻafitauli foi lea e mafaufau i ai pe a faʻatau se faleie i luga o le fale, ae o le tele o pisinisi ua uma ona mafaufau i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faleie i luga o le fale o loʻo i ai faʻamau e poloka ai itu uma e lua, e le tatau la ona e popole i lenei mea.

4. E popole i le alu i le faleuila i le po

E foliga mai e sili atu ona faigata.O le faleie i lalo e mafai ona moe vave pe a uma ona faʻaoga le faletaele, ma o le faleie taualuga e tatau ona aʻe i luga o se apefai, ae ou te manatu lava ia e le o se faʻafitauli tele, e pei lava ona e alu i luga ma lalo o le faasitepu, o le taʻavale i luga o le taualuga e pe foi. le eleele.Na'o ni nai laa le mamao, e sili atu pe a iai se nofoaga talafeagai i totonu o le fale'ie.
5. E popole i le gaoia o le apefai a o moe
O le mea moni, o le tulaga lelei o tagata ua fai si maualuga i le taimi nei, ma o le tele o faleʻie taualuga e iai faʻamau i luma o apefai.Ou te le iloa pe faapefea ona uu ma e faigofie ona pisa.

malu ma malo le taualuga faleie
6. O le popole i le leo ma le mamafa tele naua faigata e fausia
O se faafitauli moni lea.I le tulaga masani, o le faleie eleele e na o ni nai kilokalama le mamafa, ae o le faleie mama e itiiti ifo i le tasi kilokalama.Pe a faatusatusa i le taualuga o le faleie o le tele o kilokalama, e moni lava e mamafa tele, ae e tatau ai, aua o le faatumauina o le mautu o le faleie, o le mafai ona tetee atu i le matagi ma le kiona, ma isi, e leai se mea e atoatoa, e tatau ona e taliaina. o faaletonu, ma ia talia foi i ona tulaga lelei.Ae ui i lea, o loʻo i ai se isi faʻamanuiaga o le faleʻie taualuga, o lona uiga, e le manaʻomia se tasi na te tauaveina, ma o le mamafa o le faʻaletonu o le tuʻuina i luga o le taavale e talia.
Ae mo le fausiaina, o loʻo iai foʻi faleie otometi, ae e sili atu le taugata.E le gata i lea, e pei o se fale'ie pito i luga o le fale, e le faigata ona faʻatutuina.E tusa ai ma faʻatonuga, e mafai ona faʻamaeʻa vave le fausiaina.E le faigata tele mo se tasi e malosi lona tomai.

7. popole o le taavale e le talafeagai mo le faapipiiina

Ua mafai nei ona faʻapipiʻi faleʻie taualuga i SUVs ma SUVs, faʻapea foʻi ma nisi o taʻavale laiti.O le auala sili o le faʻatalanoaina o le tagata faʻatau aʻo leʻi filifili e faʻatau ma taʻu atu ia i latou pe talafeagai lau faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina.Ole tagata fa'atau atu o lo'o iai lava le poto masani ile tulaga lea.

s778_副本

8. Ia popole o le faatinoga e le lelei e pei o le faleie eleele
E aofia ai lona teteʻeina o le matagi, timuga ma le kiona, pe mausali, ma isi, e aofia ai le mamanu, gaosiga ma meafaitino a tagata faʻatau taʻitasi.E ese'ese faleie i luga o le fale e fa'atino ese, ma e tatau ona e fa'amasino mo oe lava.

9. Tau
O le tau e moni lava o se faʻaletonu, o le mea lea e le lauiloa ai faleʻie taualuga e pei o faleʻie eleele, ae toe foʻi, o loʻo i ai le tau ma e le mafai ona maualalo le tau.E fa'alagolago i au tupe ma pe e te mana'omia le fa'atali.faatali.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd.o se tasi o taʻutaʻua oloa gaosi oloa i fafo ma le 20 tausaga le poto masani i le fanua, faʻapitoa i le mamanuina, gaosiga ma le faʻatau atu o oloa e ufiufifale'ie taavale toso,faleie pito i luga,faleie tolauapi, fale'ie ta'ele, ato fa'afafa, ato moe, fala ma fa'asologa o hammock.

H8f15a6b3a4d9411780644d972bca628dV


Taimi meli: Iul-27-2022